Forside

Om os | Simone | Emilie | Ann | Peter | Kæledyr | Familietræet | Seline | Links | Kontakt os
Gl. historier
Familien Frederiksen: Simone, Emilie, Ann & Peter
Peter Peter

Min verden

17. august 2011 - en opdatering om min cykling
Jeg startede med ture på ca. 15 km, så 20 km og 30 km, og nu er jeg oppe på 40 km - det tager mig ca. 1½ time i kuperet terræn. Jeg har endnu ikke oplevet en tur uden modvind. Er der mere tale om sidevind kan det faktisk føles som om der er modvind begge veje!

Pt. er mit mål at komme op på 60 km svarende til en tur fra Kokkedal op omkring Esrum sø og tilbage igen. Jeg er endnu ikke kommet ind i en fast rytme, men håber det kommer når nu jeg starter på arbejde igen efter min orlov. Pigerne er nu store nok til selv at cykle i skole, så jeg satser på at kunne cykle til/fra arbejde - og med tiden begge veje hver dag.

Hårde fakta
Født : 17/6/1968 kl. 19:20
Fødested : København
Arbejde : Aktuar i Forca, Aktuariatet

Favoritter
Sport : Cykling, golf
Film : "It's a Wonderful Life!" med James Stewart i rollen som George Bailey.
Bøger : Eventyr - f.eks. Tolkiens 'Ringenes Herre' og 'Xanth Trilogien' af Piers Anthony.
Science fiction - f.eks. 'Stiftelsen' m.fl. af Isaac Asimov
Musik : Toto, The Corrs, ... .
8. september 2007
Så er der nyt om mit knæ. Det har vist sig, at operationen slet ikke har nogen effekt på mine knæ-smerter. ØV
Efter en kort prøve-løbetur i foråret, hvor jeg meget hurtigt fik den samme gamle smerte i venstre knæ, var jeg igen inde hos operationslægen. På baggrund af min beskrivelse af smerten (hvor og hvornår), mente han pludselig, at det ’da’ var noget fysioterapeuterne inde ved siden af helt sikkert kunne rette op på. Så var det lige at jeg spurgte mig selv, hvorfor han havde så travlt med at få mig under kniven til at starte med!?

Nå, men jeg begyndte så hos fys.’en, men efter 3-4 gange stoppede jeg igen. Det lader til at problemet hænger sammen med at mit højre ben er 1-1½ cm kortere end det venstre, hvilket selvfølgelig giver noget skævhed opefter. Det betyder, at jeg har en anderledes måde at føre venstre ben fremad på end de fleste andre, hvilket giver en øget belastning lige under venstre knæ, hvor den yderste underbensknogle møder knæet. Ergo smerterne ved løb og langvarig gang. Da jeg jo ikke lige kan gro 1-1½ cm højreben, har jeg affundet mig med, at det er slut med at løbe.

I stedet har jeg så kastet mig over cyklen, som jeg også altid har holdt af at bruge.

Se min gamle historier.